категорії: блоґ-запис

Поети з Київщини у Національному музеї Тараса Шевченка

Якщо попередня публікація про музично-поетичну зустріч "Шануймо минуле, не втратьмо майбутнє! стосувалась більше поетів-киян, то сайт Київської облдержадміністрація зфокусував увагу на поетах з Київської області, які взяли участь у цьому заході.

Поети з Київщини у Національному музеї Тараса Шевченка

Рубрика: Новини

Опубліковано: вчора

У Національному музеї Тараса Шевченка, що в м.Києві відбулася поетично-музична зустріч «Шануймо минуле, не втратьмо майбутнє», участь в якій взяли поети Макарівського району Київщини. Під час заходу у виконанні авторів прозвучали історично-патріотичні твори про різні періоди та знакові події історії України від найдавніших часів до сучасності.

В програмі також були представлені поезії та авторські пісні у виконанні понад 20 дорослих авторів – членів Конгресу літераторів України Києва та Київської області, Закарпатської обласної організації КЛУ. Честь представити Київщину випала й вихованцям літературної студії «Сузір’я» Макарівського центру творчості дітей та юнацтва ім. Д.Туптала. Також Макарів під час зустрічі представили поети Галина Герасименко та Ігор Годенков.

Під час заходу було організовано перегляд фільмів: «Шевченко», «Єсть на світі доля», «Либідь». Окрім того, працювала благодійна книжкова ятка. За розповсюдження друкованої продукції було отримано близько тисячі гривень, які передано на лікування воїнів, що зазнали поранень у зоні АТО. 

Джерело: Сайт Київської облдержадміністрації