категорії: блоґ-запис

Ой лише, які дівки! або Музи без музчин

теґи: Антоніна Спірідончева, Афродита, Валентина Захабура, Марина Єщенко, Музи без музчин, Поговори зі мною, Самміт-книга, Форум видавців у Львові, Ятоморе

%d0%b0%d1%84%d1%96%d1%88%d0%ba%d0%b07-2

А ми веземо у Львів дівчачо-бешкетницьку програму для Форуму видавців. Епічна еротика, абсурд та ще й зі співами під кіфару. :) Ви таке чули? Отож.

А ми будемо бешкетувати по-дорослому, тобто зі знанням справи. Епічна еротика буде представлена «Афродитою» Антоніни Спірідончевої. Це відомі міфологічні сюжети, нарешті переказані жінкою.

Абсурдистську прозу представить «Поговори зі мною» Марини Єщенко, яка пише не лише власний абсурд (він переверне ваші уявлення про «абсурдність» «жіночої логіки»), але й наукову працю про абсурдизм в укрліті.

І «Афродита», і «Поговори зі мною» страшенно затягують в свої сюжети, тож витягувати слухачів будемо музикою.

Кіфару і власні пісні разом з «Ятоморе» привезе Валентина Захабура. Днями вона грала на арфі, та якщо бешкетувати – то вже з кіфарою. :)

Чекаємо вас у Львові в суботу 17 вересня. «Музи без музчин» забавлятимуть і забавлятимуться в кав’ярні «Чарівний ліхтар» з 16.00 до 17.30 (адреса: вул. Івана Федорова, 12, м. Львів)

За організацію заходу дякуємо видавництву «Самміт-книга». :)

Джерело