категорії: блоґ-запис

Чи можлива молодіжна література без бунту? Антоніна Спірідончева та Денис Кожухов-Суховій: музично-поетичний діалог

теґи: Антоніна Спірідончева, Денис Кожухов-Суховій, Медвін, авторська пісня, книжкова виставка, музично-поетичний виступ, поетичні читання

7 вересня о 12.00

в Літературній кав’ярні

в рамках Київського міжнародного книжкового ярмарку «Медвін: Книжковий світ – 2012»

що відбудеться у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза»

за адресою: вул. Салютна, 2б, метро Нивки

 

письменники Антоніна Спірідончева та Денис Кожухов-Суховій проведуть музично-поетичний діалог на тему «Чи можлива молодіжна література без бунту?»

Обидва письменники у своїх творах торкаються проблем соціальної несправедливості, обмежених можливостей, пошуку інтимного досвіду, здоров’я і шкідливих звичок, дозвілля, самореалізації, кожна з яких провокує бунтарські настрої. Проте у чуттєвій прозі і по-жіночому запальній бунтарській поезії Антоніни Спірідончевої і вуличній люмпенській прозі та гостросоціальній музифікованій поезії Дениса Кожухова-Суховія погляди на молодіжні проблеми різняться і шляхи їх розв’язання автори бачать по-різному.

 

  Антоніна Спірідончева – поетеса, прозаїк, громадянський журналіст.

Перша книжка "Весна-поетеса" (2009) була відмічена дипломом "Дебют молодого автора" книжкового ярмарку "Медвін-2009". У збірку ввійшли переважно ранні поезії.
"Бізнес-провокація" (2011) – друга книжка автора. Роман написано російською мовою. Це стьоб над командами директорів, піаром та журналістикою.

Готується до друку збірка оповідань «Малолітка»– книга про дівчат і для дівчат, які зарано стали дорослими.

Антоніна Спірідончева публікується на літературних сайтах, блог-сервісах, сайті громадянської журналістики. Має публікації віршів та прози в «паперовій» періодиці, літературних журналах, часописах, колективних збірках. Є учасником Київської молодіжної літературної студії «Перехрестя» та Літературного клубу «Київ ПОЕТажний», бере участь у багатьох музично-літературних акціях, поетичних читаннях.

 

  Денис Кожухов-Суховій – поет, прозаїк, автор і виконавець пісень на власні вірші. Свій стиль визначає як «люмпенський, вуличний», а пісні – «автентичний депрес і руйнація мозку))».

Перша книжка «Гумовий Київ рожевих мрій» (2008) – оповідь про неординарного музиканта, який потрапляє у Київ, аби стати відомим і успішним.

Готується до друку нова книга «Українська історія ікс», герої якої живуть в анархії відчуттів і підсмалюють своє життя на вогнищах пристрасті, не замислюючись над наслідками.

Денис Кожухов-Суховій публікується в інтернеті, бере участь в численних музично-літературних заходах, один з його творів увійде до альманаху "Скіфія 2012". Має грамоту «За єдність форми і змісту» фестивалю «УРОК», переможець фестивалю «Під бій гітари».