категорії: блоґ-запис

Зустріч зі студентами в магазині "Книги", що на вул. Пушкінська, 8-а


26.03 – день минув із користю. Я дуже вдячна магазину Книги на вул. Пушкінська, 8а і особливо Любові Трофимовій за запрошення поспілкуватись зі студентами – майбутніми спеціалістами з видавничої справи.

Насправді для студентів це було щось на зразок виїзної лекції чи практики, адже вони приїхали ознайомитись із роботою книжкового магазину. Тож пані Любов багато розповідала про різні тонкощі книготоргівельної справи. Зізнаюсь, для мене це також було цікаво і, сподіваюсь, корисно – хоч я і не студент "видавничої справи" :)) Зокрема мова зайшла про "вдале" й "невдале" оформлення книжок, різні здавалось би дрібниці, на які покупець звертає увагу і що впливає на рішення про покупку. Розібрали оформлення і моїх книжок – але про це ноу-коментс)) Словом, зустріч була інформативно-насиченою.

Я ж "ілюструвала" :))) студентам таку форму роботи магазину, як зустріч з автором. Розповіла про свої книжки. До речі, усі вони є в магазині "Книги". Поговорили про цільові аудиторії, співпрацю (передусім на стадії підготовки книги) автора і видавництва. :))
Сподіваюсь, для студентів зустріч була корисною.